Modules

Wat wij doen

Door het combineren van subsidies en slimme financieringsmogelijkheden, het hanteren van doordachte Green Lease overeenkomsten en het inzetten van fiscale optimalisatie verduurzamen wij uw vastgoed met behoud van rendement.

Wij focussen niet alleen op de techniek, maar besteden ook aandacht aan de financiële en fiscale aspecten.

Green Building Energy Service (GBES) zorgt ervoor dat uw kantoorpanden toekomstbestendig blijven. Daartoe heeft GBES drie modules ontwikkeld.

Zorgeloos naar label C

Minimaal label C

Voldoen aan wet milieubeheer

www.zorgeloosnaarlabelc.nl

Module 2030

Minimaal label A

Voldoen aan wet milieubeheer

Module 2050

CO2 neutraal

Minimaal label A

Voldoen aan wet milieubeheer

De modules worden door de managers van GBES in uw vastgoedportefeuille geïmplementeerd. Uw eigen asset en property manager kunnen zich volledig blijven focussen op hun kerntaken.

Doorlooptijden

De doorlooptijd tussen het afsluiten van het contract en de oplevering van de werkzaamheden is maximaal 1 jaar. In ieder geval streven wij naar het compliant hebben van uw kantoren vóór 2023.

Financiering van de maatregelen

Voor de financiering van de maatregelen is het in veel gevallen mogelijk om gebruik te maken van fiscale faciliteiten. Ook is er externe financiering beschikbaar voor deze maatregelen. Het arrangeren van deze financieringen is onderdeel van onze dienstverlening. Op die manier blijft het beslag op uw eigen vermogen gering.